Nederlands  Deutsch 
About – Pleurop

About

Geen bloeiende relatie meer? Gaat je liefdesleven niet helemaal over rozen? Op 14 februari, de internationale dag van de liefde, helpt ‘Pleurop’ je een handje. Voor slechts een paar euro stuurt de dienst een bosje dode bloemen naar je (toekomstige) ex-geliefde. 

Pleurop Bloemen

Stinkend luchtje, uitmaak workshop en feest voor singles
Tot voorkort was het mogelijk om via Pleurop enkel dode bloemen of een stomme brief te versturen om er een punt achter te zetten. Vanaf dit jaar zijn er nieuwe mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld duidelijk wat je van je partner vindt met een stinkend luchtje (in de geuren visolie en azijn). 

Voor wie het persoonlijk wil maken is er een workshop ‘uitmaken’. Deelnemers aan de workshop krijgen alle do’s and dont’s te horen als het gaat om het dumpen van je vriend of vriendin. En ‘s avonds wordt op 14 februari gevierd dat het uit is tijdens het Single Feest in Amsterdam.
 
Uitbreiding naar Duitsland
Sinds dit jaar maken ook de Duitsers dankbaar gebruik van de uitmaakdienst. In Duitsland is het deze week ook mogelijk je toekomstige (ex)geliefde te dumpen met een verlept boeket of een stomme brief. 

Pleurop is een concept door Joan an Beaudoin in samenwerking met creatief bureau Tosti Creative. Het idee ontstond in 2017 op een jolige avond in de kroeg en is inmiddels een uit de hand gelopen grap.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met info@pleuropbloemen.com of bel met Max Pater op 0623470526