About

Afgelopen vrijdag waren wij met onze designer en vriendin Joan An Beaudoin in Bar Broker.

“He weet je wat we moeten doen? Een dooie bloemen service starten en dan noemen wij het Pleurop!”

Zaterdag uitgebrakt. Zondag volle dag rammen op een nieuwe website, bloementelers platgebeld en gaan! Ja dit gaan wij doen.

Maandag online en zijn wij overdonderd door alle positieve reacties van mensen op Metronieuws.nl, Lindanieuws.nl en ad.nl Wij zijn op dit moment druk bezig de bloemen te bezorgen en stomme brieven te schrijven.

Van ideetje in de kroeg naar realisatie in 3 dagen. Wij zijn Tosti Creative een community van creatieven die het leuk vindt om mensen te laten lachen, anders te kijken naar de wereld en snel projecten te realiseren.

Onder andere bekend van Disco Boodschappen in de Dirk van den Broek: Disco Boodschappen

Het tomatengevecht op de Dam.

En het stadsstrand voor centraal station.

Dit doen wij niet alleen voor ons zelf maar geloven ook in de kracht van samenwerken met merken die durven of het een keer anders willen doen. Ben je marketeer bij een merk of wil jezelf een idee realiseren? Contact dan Joost op 0646959628 of joost@tosticreative.com.

Groetjes,

Tosti Creative

 

PERSBERICHT:

Geen bloeiende relatie meer? Gaat je liefdesleven niet helemaal over rozen? Op 14 februari, de internationale dag van de liefde, helpt ‘Pleurop’ je een handje. Voor slechts een paar euro stuurt de dienst een bosje dode bloemen naar je (toekomstige) ex-geliefde.


Uitmaken is niet leuk en Valentijnsdag ook niet. Pleurop is de perfecte manier om de twee te combineren: maak op een (voor jezelf) gemakkelijke manier duidelijk dat je klaar met iemand bent of dat het uit is. Je hoeft er niet langer meer tegenaan te hikken.


De organisatie van Pleurop wil het uitmaken van relaties bevorderen en Valentijnsdag werkt dit juist tegen. “Valentijnsdag heeft naast het commerciële doel ook een onbedoeld gevolg: het geeft mensen het idee dat relaties goed zijn en vertroebeld beeld van je huidige liefde. Deze gedachte willen wij juist doorbreken.”


Hoe werkt het

Via Pleuropbloemen.com kan iedereen verwelkte bloemen bestellen en aan huis of op werk laten bezorgen bij iemand die het heeft verdiend. Een vers pakket dode bloemen kost € 4,50 exclusief €4,95 verzendkosten. Het is tevens mogelijk een kort en (on)persoonlijk berichtje bij het ongelukkige valentijnscadeau achter te laten.